PUPPYALBUM MAART 2021

13-4-2021

De puppy’s zijn vandaag bijna 1 week oud en ze doen het geweldig. Ik moet zeggen dat we tot nog toe nog niet zo’n makkelijk nestje hebben gehad. Happy regelt alles zelf en omdat de pups qua gewicht dicht bij elkaar liggen hoef je niet bij de voedingen scherp op te letten dat de kleintjes genoeg aan de beurt komen. Happy heeft 9 tepels dus met 9 pups is het appeltje eitje! We hebben het nu ook pas over de eerste week dat is nog rustig aan! Als de puppy’s over 1 week of zo wat gaan rondstappen en de oogjes open gaan dan word het langzaamaan drukker en drukker. Vooralsnog is het genieten geblazen en genieten van de rust. Voor mij ook fijn om weer wat op kracht te komen.  We hebben de eerste afspraken voor volgende week gepland en zijn heel benieuwd wat de beoogde baasjes van de pups vinden.

7-4-2021

Het nestje van All-In Black Passion Happy  roepnaam  “Happy” en Mandaral Ivar Merlin roepnaam “Thorben”  is afgelopen woensdag geboren. Na een ogenschijnlijke makkelijke bevalling heeft Happy 3 reutjes en 6 teefjes mogen baren. Alle puppy’s zijn in goede gezondheid en liggen wat gewicht kort bij elkaar, zodat we er niet heel scherp op hoeven te letten dat de kleintjes eerst moeten drinken. Tot nu toe verloopt alles heel relaxt en zoals al met eerdere nestjes bleek is Happy een geweldig moederke!  Omdat mijn gezondheid nog steeds niet optimaal is zal de eerstkomende dagen waarschijnlijk wat minder op de site worden geplaatst, maar daar hebben we nog alle tijd voor de komende weken.

ALLE PUPS ZIJN AL VERDEELD ONDER DE NIEUWE BAASJES!

3 maart 2021

Yes, helemaal blij de echo van vandaag heeft uitgewezen dat Happy en Thorben als alles goed gaat in April een mooi nestje gaan krijgen. Hopelijk kunnen we de mensen op de wachtlijst blij maken met een mooie lieve pup!

7-02-2021

Dit weekend is hopelijk een weekend om te herinneren, een prachtig landschap met een dikke laag sneeuw die we in jaren niet meer hebben gezien.

Maar voor ons een speciaal weekend omdat Happy op vrijdag en op zaterdag succesvol is gedekt. Beide keren waren ze na de dekking goed gekoppeld, nu natuurlijk afwachten of ze drachtig is, we willen de echo 3 Maart plannen en als dat positief is zullen er 9 April puppy’s zijn!!

23-1-2021

                                            Eindelijk is het zover Happy is vandaag loops geworden!

Nu begint het aftellen, Na een dag of 10 gaan we voor het eerst progesteronwaarde laten prikken bij de DA, als de waarde hoog genoeg is (meestal gebeurt het prikken een keer of 3)  en we een GO krijgen van de DA gaan we op pad richting Thorben. Als de dekking achter de rug is laat ik het weer weten.

13-1-2021

Alle bezoekers aan deze site een gezond en hopelijk snel weer een “normaal” 2021 gewenst!

De verwachting was dat Happy in December loops zou worden maar dat is tot nog toe niet het geval. We rekenen nu dat het ergens in Januari of Februari het zover is maar de natuur laat zich niet dwingen. We weten in ieder geval  dat Happy puppy’s kan krijgen dit zal als alles goed gaat haar 3de nestje worden. Dus zit er niets anders op dan afwachten!!

03-12-2020

In het voorjaar van 2021 is er een nestje gepland met Happy!