Weer eventjes tijd vrij gemaakt om de site bij te werken, je bent zo druk met van alles en nog wat dat zoiets er soms bij inschiet. Er zijn al verschillende a.s. baasjes op bezoek geweest om de puppy’s te bewonderen. Het is leuk om iedereen zo enthousiast te zien, de meeste hebben nog nooit zo kleine puppy’s gezien maar zullen verbaasd zijn hoe hard de kleine zwarte monstertjes zullen groeien vanaf nu.

Dinsdag waren Marijke, Ari en Leonie de baasjes van pappa Thorben  op bezoek en ook zij waren heel blij met dit mooie nestje. Ze hadden er een drukke dag met verschillende bezoeken aan ons Brabantland van gemaakt. Normaal blijven ze lekker samen eten maar dan doen we dat volgende keer gewoon weer.

Vandaag zijn we er eindelijk aan toe gekomen om de nageltjes te knippen. Ik denk dat Happy er blij mee zal zijn. En ook hebben de puppen vandaag geproefd van hun eerste papje van geweekte puppybrokjes. Wat we al eerder hebben gezegd: het zijn slimme pupkus! alle gekheid, maar vaak moet je de eerste keer ze echt met hun snoetje in de pap drukken voordat ze snappen dat het iets eetbaars is en gaan ze dan heel voorzichtig met hun tongetje het oplikken. Maar deze pups snappen het meteen en beginnen meteen met het proeven van het papje. Tuurlijk is dat in het begin weer wennen voor hun darmstelsel en kunnen we weer rekening houden met wat diarree. Maar dan maar wat meer oppoetsen en na een paar dagen zijn de puppy’s er helemaal aan gewend. Het blijft voorlopig wel dat ze het toetjes bij mamma Happy krijgen.¬† Het lukt momenteel niet om de bijbehorende foto’s te uploaden. Ik zal het later alsnog proberen!